Sanitair
Turlinckx CV - Sanitair logo
Sanitair

Vakkundige herstelling en onderhoud van sanitair in de Kempen

15 jaar ervaring en vakmanschap


Turlinckx CV - Sanitair uit Olen biedt totaaloplossingen voor al uw sanitaire projecten. Een volledige badkamerrenovatie, een kleine herstelling aan een leiding of het vervangen van een toilet? Elk project is belangrijk voor ons en wordt met evenveel zorg en deskundigheid uitgevoerd. Wij hebben een belangrijke maatstaf: deugdelijkheid! Dat is de reden waarom wij in de Kempen zo veel tevreden klanten hebben. Onze geschoolde medewerkers zijn even veeleisend als u en zorgen steeds voor een perfecte afwerking. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Tot in de puntjes verzorgde badkamerrenovaties


Een badkamerrenovatie is erg ingrijpend. Roep daarom de hulp in van onze professionals en geniet van een duurzaam resultaat. Turlinckx CV - Sanitair verzorgt complete badkamerrenovaties voor elk budget. Wij nemen u alle zorgen uit handen. U hoeft enkel te bepalen wat uw wensen zijn, en zelfs daarin staan we u bij met professioneel advies. U ontvangt van ons vooraf een duidelijke en gedetailleerde offerte. Dankzij onze totaalaanpak heeft u slechts één aanspreekpunt. Dat is makkelijk én tijdbesparend. Bovendien zorgt het ervoor dat uw vernieuwde badkamer effectief wordt opgeleverd op de afgesproken datum. Wij hoeven namelijk nooit op een collega-aannemer te wachten.


Is uw badkamer aan vernieuwing toe? Neem dan contact op met Turlinckx CV - Sanitair uit Olen voor een vrijblijvende offerte. Wij renoveren badkamers tot in de perfectie in de hele regio Kempen.


Professionele herstellingen sanitair


Turlinckx CV - Sanitair uit Olen is ook uw adres voor alle herstellingen aan sanitaire installaties. Al onze herstellingen worden vakkundig uitgevoerd door onze geschoolde vaklui. Uiteraard werken we met kwalitatieve materialen en de nieuwste technieken. We streven immers naar tevreden klanten met duurzame herstellingen.


Heeft u een probleem met een waterleiding, een afvoer, een kraan of een toilet? Bel ons, wij komen graag een kijkje nemen. Ook voor dringende herstellingen mag u bij ons aankloppen. Een goed functionerende sanitaire installatie is belangrijk, dus we weten dat sommige problemen direct moeten worden aangepakt. Ook dát behoort tot de service van Turlinckx CV - Sanitair uit Olen.


Ons dienstenpakket is zeer volledig. Daarom hebben we voor rioleringswerken een eigen kraan en maken we ook septische putten.


Plant u een badkamerrenovatie? Of bent u op zoek naar een ervaren installateur of een professional voor het onderhoud van uw sanitaire installatie? Vraag dan vrijblijvend uw offerte aan bij Turlinckx CV -Sanitair uit Olen. Wij voeren alle sanitaire werken uit in de hele regio Kempen.Turlinckx BVBA

Herstelling en Onderhoud van Centrale Verwarming en Sanitair

Bulestraat 60, 2250 Olen

0473 35 33 31

0475 92 98 54

info@turlinckx.be